Sunday, April 24, 2011

yohoho

entry kali ini berbunyi YOHOHO!!!!!!!!!!
ok....maybe ramai tertanya-tanya tentang apakah yohoho nie....
fakta :

  1. kos agribusiness batch aku ada page  kat FB bernama " kami budak agribiznez 2010/14 yohoho yariba riba esteban la puentes ".
  2. page nie jadi platform utama untuk aku dan kosmate aku bincang pasal study, kutuk mengutuk sesama kami, berborak mesra atau untuk apa sahaja yang sesuai
  3. kami sentiasa merujuk kepada page ini dengan nama yohoho sahaja kerana lebih ringkas dan comel.....
jujurnya,memangla tak berapa menarik page nie masa kawan aku, mursyid create first-first dulu....tapi sebab senang nak comunicate tanpa keluarkan duit,dengan cepatnyer populariti page nie meningkat....dan apa yang aku tau aku memang suka post apa-apa yang berkaitan dekat page nie.

Kebelakangan ni, aku terobses dengan HIMYM. OK nama cite sebenarnya 'how i met your mother'...sila tanya mr.google untuk tahu lebih lanjut berkenaan cite nie....tapi ada satu benda yang aku betul-betul tertarik dalam cite nie....persahabatan antara diorang semua...diorang berlima rapat dan bleh kata bagitau sume masalah kalo ada.....depend on each other....macam cite friends...tema cite tu senang je sebenarnya...pasal kawan kat kolej....same with us right???? tetiba aku terfikir untuk tulis sume cite aku dengan bebudak yohoho ni....sebab???? hidup student memang menarik sebenarnya....aku nak la tulis dari first aku jumpa diorang..aku takut gak kalau tak leh masuk denagn semua...tapi bila pikir balik...lucu kowt sekarang baek macam famili....well,apa yang berlaku dalam hidup seharian amat menarik dan  sama je dengan dalam drama atau movie...cuma cara kita pandang hidup nie macam mana yang akan merubah kehidupan nie.....

memang merepek entry kali ni....lepas lama tak menaip.....aishhhhh

1 comment:

orange.shaker said...

ok2...xde butang 'like ' nk click lah weii..hihihihi