Monday, February 20, 2012

sem baru bermula!!! 2012 where the world end...

assalamualaikum and hello there

sem baru dah start...syukur sangat ngan result sem lepas...paling cemerlang yang aku dapat setakat ni...berbaloi la segala penat lelah belajar beramai ramai sem lepas...

ok, sem baru ni start dengan kelas pukul 8 pagi..ye anak anak, 8 pagi...kena bangun awal sebelum matahari naik sebab nak bersiap...pastu nak bekfast, rebut bas lagi...penat nyer pembukaan sem ni..

macam bese, tak de apa sangat yang best..apa la beza sangat dengan sem lepas...kelas jugakkan..

resolusi sem ni, kompem la banyak tapi aku cuba short listkan...


  1. nak lebih independence-shopping sengsorang contohnye
  2. take time jumpa kawan lama
  3. study biar balance
  4. berat biar menurun (tetiap kali wat resolusi pown ada  -___-)
  5. shopping biar berpada sebab akhir sem pown nak jolijoli lagi
tu je la yang ada dalam kepala....pasala shopping tu jadi macam keraguan gitu...yela, nafsu shopping mengalahkan nafsu kuda....

p/s: habislah duit ptpt kalo macam ni -________-'

1 comment:

Iera Afzu said...

Hi there sahabat. <3 jom join contest ni? http://dafinz.blogspot.com/2011/12/contest-dialog-dafin.html