Sunday, August 7, 2011

follow up BEN ASHAARI ajak kenal blog INI!!!!

Santai Bersama BEN ASHAARI
wajib letak wajah kesayangan
hello everyone and apa khabar...

entry khas dibuat untuk follow up contest sebelum ni....sebab tak nak sesemak kat entry tu...jadi akan update kat sini...

first update mestila dari sumber yang dapat tahu (punyelah belit belit) Cik Bunny..

blog best dibaca sebab gaya tulis rilek...tapi aku agak alah ngan widget yang agak banyak...well,nie preference aku je.( cik bunny jangan marah)..tapi update yang selalu tu buat tak bosan bukak blog..satu lagi, cik bunny ada cerita pasal benda yang kekadang aku tak tahu pown...dapat tambah ilmu....hahaha...that alll

2.http://mohdnaser.blogspot.com/

owh second blog di terjah saya....cisss...ayat bajet baek...sebab banyak masa terluang, bleh la membaca dan berjalan antara blog...blog beliau ehem ehem, simple..tak pening kepala kalo bukak...sesapa nak info terkini pown ada, seronok nak baca...hohoho...

3.http://cthaslinda.blogspot.com/

suke sangat background beliau...cute..tak bosan bace...tengah dalam proses nak bace entry beliau dengan banyak banyak...

4. http://umikasum.blogspot.com

blog yang pink..tapi bukan pink striking sampai berdarah biji mata kalo nengok tu...kaler soft soft pastel je...selesa mata memandang

5. http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

dora the explorer....comel je header ada dora ngan tuan blog lagi...ko ada ke????

6. http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

another pink blog....but nie yang terang lagi kaler die...tapi la sakit mata sebab ada kaler putih nak bagi balance

7. http://misskamalia.blogspot.com/

blog nie cute...tuan dia amat comel...siyes nie...tak tipu...simple je blog dia...tak de bincang pasal hal hal yang berat pown...

8. http://cikpenyek.blogspot.com/

best blog nie....sempoi giler blog n owner die...cayalah kamoooo

9. http://twinkeeisnabilah.blogspot.com/
owh...header beliau adalah canggih dari saya...ada misai bergerak kat mouse...hohohhoho paling best blog nie kaler pastel...

10. http://naimulfirdaus.blogspot.com

"Blog ni adalah untuk motivasi, muhasabah diri, pandangan peribadi berkenaan isu-isu terkini dan artikel-artikel yang dirasakan bersesuaian" diambil dari http://naimulfirdaus.blogspot.com...pergh pengenalan yang meng-ujakan saya...terasa perlu membaca dengan lebih lanjut.....

11. http://www.nizamijam.com

jujurnya lagu kain pelikat bermain dikepala sebab latar  yang begitu kain pelikat sekali...tuan blog sila jangan marah di bulan pose...saye mintak maap....

12. http://detikindahku.blogspot.com/

jujurnya blog cantik sangat...dengki nengok...yang bagus dan disukai sebab ada lagu n kita bleh tutup kalo tak nak...tak menyusahkan...i like

p/s: makin lama makin pendek komen komen nie....tapi saya akan baca dan nilai blog before bagi review...barulah ikhlas, betul tak anak anak...

9 comments:

NUR said...

selamat kenalan.. folo terus sini ye..

iera marican said...

thnks yunk

Ninie Dora said...

thx kamu :)
*im blushing.. heehehehh

khansyaa' al khairiyah mohd ujang said...

haii :)

jemput baca review ^___^

http://cikpenyek.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

Ary said...

salam jemput ke blog saya...
http://haryanies.blogspot.com/

azzah said...

jum ke blog saya..link awak ada kat sana...

~AmyLiana86~ said...

amy singgAH............

SweeTCandY said...

thanks yer cayunk for the sweet review..:)

Yumida said...

nice blog..sunset!
follow u...