Tuesday, August 2, 2011

yeaaahh....feel macam best masa duk meng-tengok gambar

hello everyone and apa khabar....

tengok tajuk pown dah dapat rasa bukan.....rasa yang entry nie memang menyakitkan mata....terasa nak me-nempek nempek muka sendiri kat incek blog kesayangan yang kacak bergaya......terfikir pula, kenapa masa kita create blog nie tak de kuar soalan tanya gender blog kita nie lelaki or pompuan...gender kita dia tanya...blog ini adalah sebuah lelaki sebab dia tak bernyawa jadi kena guna sebuah...

tak kisah la....hakikat nyer terasa ke-terujaan nak post entry sebab nie adalh entry ke-100!!!!!!!

berzaman ada blog entry baru nak cecah 100...malu nyer...saya baru jer aktif ber-blog kebelakangan nie je.....disebabkan motif buat blog adalah untuk siapkan assigment je..lepas tu bertukar kepada tempat meluah perasaan pula....betapa tak senonoh nya saya...anak anak sila jangan ikut yer...

berbalik kepada perkataan diatas sekali yang berwarna pink itu...saya duk men-nengok gambar dan terasa nak post dengan banyak nye....sila la setuju ye....terasa suka melihat muka yang cantik dimekap tebal setebal buku teks biology ni....

maafkan muka yang keluar memula kuar nie

senyummmmmm


letak sume sebab malas nak upload bebanyak

motif meletak muka sendiri??????? mestila sebab masa nie rasa lawa....jadi nak le menunjuk kepada dunia...niat keji

1 comment:

petuapakar said...

tkde keje? kikiki. Anyway,teknik edit yg menarik

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali