Saturday, October 1, 2011

SEGMEN HARIS KAITO : JOM TAMBAH FOLLOWER

hello everyone and apa khabar....

klik kalo nak join
lama rasanya tak join contest contest sebab agak bz.....jadi di kesempatan nie, nak la join segmen abang haris kaito kita nie...sebab syarat yang amat sempoi memanggil manggil diri untuk join...

entry malas nak bebel panjang sebab tahu sangat bukan menarik kalo bebel panjang panjang...anak anak tak suka dengar sume tu...

bye bye bye

18 comments:

Misz Lieya said...

Hai.. saya follow dari segmen HARIS KAITO..

jom follow:-
http://nazlia-nazeri.blogspot.com

Atikah Nazirah said...

hai.... dah follow..dari segmen sama..:)

c nana said...

terjah sini dari segmen yg sama.. salam kenal :)

Wyna Nubies said...

As Salam,

wyna dari Segmen yang sama ^_^
datang sini nk follow anda

~SALAM UKHUWAH FILLAH ABADAN ABADA~

AQiLaH QeYLa said...

ai.. dtg dr segmen yg sma.. :))
done follow..
slm kenal...

iera marican said...

thanks to all......salam kenal jua dari saya....moga dpt la kenal2 ye

saffiya_aleesya @ echa said...

salam perkenalan..echa pun dr segmen yang sama..jom kita sama2 tambahkan followers..echa dh follow blog awak dah..
jemput ler singgah n follow blog echa yer..

http://iniblogecha.blogspot.com

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/segmen-haris-kaito-jom-tambah-follower.html

Run Away said...

..salam kenal..♥..;d

Diera Tekikushika said...

dtg dari segmen sama, jom g blog saya pulak =)

ceriteraliyana said...

hye3!! yana datang sini dengan tinkerbell dari segmen yang sama.

baru berkesempatan terbang2 sini..

btw, salam perkenalan! ^^,

wanie wonek said...

hye. saya dari segmen yang sama jugak. sudah follow kamu. jom la terjah blog saya pulak :)

http://waniewonek.blogspot.com/2011/10/segmen-haris-kaito-jom-tambah-follower.html

Eyra Daniel Arshad said...

hye..dr segmen yg sme..
done follow u..btw nice blog..=)

----- ----- said...

hi

~ieda~ said...

aiii...dr segmen yg sm jg
done follow u...follow me back ya
salam pkenalan ^_~

http://beloggieda.blogspot.com/2011/10/segmen-haris-kaito-jom-tambah-follower.html

Ridzwan Mohamed said...

singgah sini.dr segmen same.

http://ridzwanzones.blogspot.com

fierul said...

dtg singgah sini dari segmen yang sama .. jom la singgah blog saya plak :)
dh follow awk

Tyratyra said...

Singgah dari segmen yang sama :)

lifeOftyra