Thursday, July 21, 2011

BEN ASHAARI cari blogger baru jer

kyaaaaaaaaa

hello everyone and apa khabar...

tak sempat apa apa di pagi tengahari nie gelojoh je nak join contest....kali nie contest dari incek abang BEN ASHAARI....ohoi....beliau popular ye anak anak....

sebab main point utama adalah untuk mengebang gebang blog sendirian berhad...maka ingin la meng-pengaruhi semua (bajet ada je orang baca blog disisi alam nie) pembaca tersayang dengan kata kata...kalo korang folllow kompem best la.....update blog yang selalu dan mengarut...kompem tak stress....sebab pemilik blog nie tak pernah kenal erti stress kecuali masa shopping tapi duit tak cukup (ohhhhh stressssssss)...

setakat nie la entry untuk mengebangkan blog sendirian berhad...

baiklah anak anak pergi dulu...

18 comments:

ninie_azriena said...

salam empunya blog..
ninie datang terjah dari segmen abg ben..
salam persahabatan..
eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

Asyieq-iN Rkey said...

jalan2 usha2..n follow..=)
http://angelzjourney.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-blogger-baru-jer.html

Amy Syaquena said...

Salam Kenal,

SR singgah dari belog pak encik Ben. Happy blogging ye..

http://sinarraudah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-mencari-blogger-baru-je.html

hafrizzul hafiz said...

HH datang sini TERJAH anda dari bloglist yang ben buat.... salam perkenalan...

MiSs ChUbBy ChEeK said...

salam perkenalan...jenjalan sini..dari segmen abang ben..(^_^)

jom singgah sini..
http://misschubbycheek.blogspot.com/

suriani azwan said...

singgah sini dr blog BA....salam perkenalan...kalo rajin meh lah terjah blog sue...

http://azwansprincess.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

azam said...

"salam singgah kenalan....jika sudi follow² ye...
see u around and happy blogging"

gEe said...

dah follow..
meh follow sy plak..
gud luck..^^
http://fantasychenta.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

Laila Majid said...

singgah sini :)

iera marican said...

thnks all....sudi jenguk blog picisan nie...trimas ye anak anak

AbiL said...

hye. slamat berkenalan. Jenguk dari segmen Abg Ben.

saya pun stress bila duit tak cukup time shopping. heee! ;D
tak cukup makan takpe tapi tak bole kalo tak cukup shopping.

http://abilitusaya.blogspot.com

iera marican said...

Abil: yup mmg betul pown....makan tak cukup ke tido tak cukup pown tak pe....mase shopping duit tak cukup amat la sedeyh

Lulu Caldina said...

Lulu pun blogger baru ;)

hanyzham hadny said...

salam kenalan dari nyzham
jejalan dari segmen Encik BEN
dah follow blog awak dah
kalo sudi follow la blog saya plak

imnabila said...

hye disana, sy disini.. heheh..
singgah2 sambil berkenalan... :)

dukacita sbb x sempat nak join segmen bro ben ni.. urrmmm...

tp takpe..
singgah2 la blog sy kalau ada masa yee.. :)

Marina said...

marina, blogger baru membacer di sini..salam perkenalan

http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

ame elms ! said...

salam kenalan you ! HAHA :))

jemput singgah blog saya pula ya . ;) http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

have a great day ahead and , take care ! :D

petuapakar said...

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali