Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

Santai Bersama BEN ASHAARI
kelik untuk lebih lanjut
hello everyone and apa khabar...

well nengok tajuk dan banner yang tertampal tu kompem sume tahu apa yang terjadi kan...kan kan kan....abang ben kesayangan buat contest lagi...lalu dengan gelojohnya men-join-kan diri....silalah kritik blog picisan nie....bagitau apa yang patut di upgrade-kan supaya seronok untuk dipandang dan selesa dibaca....

9 comments:

Mrs. Farhan said...

Background agak kosong. =D

ninie_azriena said...

kosong sgt lah blog..try ceriakan ye :)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

iera marican said...

thnks sbb komen....tapi nak tambah apa????

Goblogz said...

gambar latar kena tukar bagi ceria skit, widget follower letak atas, font di sidebar kena bagi jelas.

dah folo n sila kritik blog aku
http://mygoblog01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

fiq. said...

salam...
kritik ek?malu larh, haha

ok, saya suggest kan kat awak letak sidebar belah kanan...sebab bagi advantage kat awak kalo2 org nak click nuff awak... (trick je)


1 more, buat pop-up comment dan disable word verification, boleh edit kat 'comment' ye

semoga lebih kreatif! =D

jom tgk sini plak

Segmen yang sama

iera marican said...

goblogz: thnksss...otw tukar
fiq: owh ada trick mcm tu ek???

Sebuah Kisah Klasik said...

aku ok jek. asalkan kau update..

iera marican said...

pikah: kekekekekekeke.....ye aku mmg rajin update skunk nie...

petuapakar said...

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali