Friday, June 17, 2011

budak kecik amat berbeza

kita yang dah tua nie, slalunya takut dalam nak buat sume benda...
masa aku duk mengadap lappy, terperasan ada video....and bila bukak,rupanya video tu adek aku yang bongsu record....dia record diri die la sebab guna webcam je....tapi amatla menarik....aku macam boleh tengok cara pemikiran dia.....siyes....lain dari kita....

video
yeah....tu adek aku yang baru darjah 3...look cara dia berfikir....kalo la aku yang kat depan kamera tu,tak denye nak wat macam die nie....

2 comments:

Rtp Farra Arisha said...

alah video tak boleh nak tgk laah pulakkk :(

iera marican said...

tk leh tgk????? nape???