Saturday, June 18, 2011

cik Bunny!!!!!!!! Jom Join Bloglist Cik Bunny.....



well,saje je nak ulang ulang name Cik Bunny sebab bunyi dia kiut je mase sebut....cube la ramai ramai sebut Cik Bunny 15 kali sorang......comel kan kalo sebut lelaju....owh....hakikat utama buat entry berkenaan Cik Bunny nie sebab ada satu contest seperti tajuk diatas....

walau pown tak faham sangat macam mane nak join....disebabkan dah di invite...rasenye apa salah nye kalo join....hohohohohoho.....excited tak pepasal.....jakun sebab tak pernah masuk contest la ni....

dalam sume syarat...ada satu syarat yang aku tak berapa faham....."Tag 3 blogger dan pastikan diorang tahu"...  well, as a newbie kat blog nie....aku tak berapa pandai ataupun tahu nak buat benda benda macam nie...apa apa pown aku akan pikir gak nak solve prob nie....maybe senang je kowt  ~..~



ahli yang akan di-seru

6 comments:

as cursed by the fire said...

ape ni?ape ni?

Cik Bunny said...

Terima kasih kerana sudi join bloglist Cik Bunny. Jom check senarai bloglist ni k http://inspirebunny.blogspot.com/2011/06/senarai-bloglist-cik-bunny.html

Nor Fadila Rosli said...

yeay dah follow awak..jom follow saya balik sambil buat blog walking..:)

sue perbs.. said...

hai... join gak n follo

Zul Fattah said...

terjah dan follow u

http://zulfattah.blogspot.com/

iera marican said...

zul: thnks....