Wednesday, June 22, 2011

Jom Sertai Bloglist Luqaz!!!

Hello everyone and apa khabar???? rajin-nyer aku meng-uploadkan entry sekali lagi...kali nie bloglist lain plak...selepas Cik Bunny n Umar Faruq....here we have Luqaz in da houze yang aku join.....banyak nye aku join.....

aku suka banner nie 
disebabkan diberi pilihan nak masuk list blogger boy or blogger girl......aku terasa nak masuk blogger boy nyer list...tapi tak sesuai sebab aku nyer blog adalah seorang perempuan (adakah blog ada jantina disini)....ingin sekali masuk dalam list "the third gender".......nampak ganas sket....agak agak incek Luqaz nak kesah ke permintaan nie????

ohoiiiiiiii......................

4 comments:

Luqaz™ said...

ohooiii...haha.. the third gender tu ape? hehe.. masok girl je ok.. :) third gender xde :P

Luqaz™ said...

dh masok list..tgk sini..kejap je..hehe http://luqaz.blogspot.com/p/bloglist.html

iera marican said...

hahaha...thnks....third gender nie golongan tak dikenalpasti lagi...

GaRy™ said...

datang dari blog luqaz~.. gary follow cne yer~